Duo træning

elastic training (dvs fascia/bindevævstræning) & Pilates på reformer/gulv

På vores første møde taler vi lidt om, hvad I gerne vil opnå og om I har nogle udfordringer, som der skal tages hensyn til.
Hvis jeg skønner, at jeres behov ikke kan forenes, således I begge to får et godt udbytte af træningen, så vil jeg naturligvis sige det til jer.
Mit udgangspunkt er altid jer, jeres behov og hvor I er, når vi mødes.

Gennem Elastic Training skaber vi bevidsthed om de blokerede og spændte områder i kroppen, så vi kan løsne dem. Når kroppen har mulighed for at arbejde som en helhed og vi har god kontakt til kroppen, når vi bevæger os, så bliver kvaliteten af vores bevægelser forbedret og vi får mere effekt af vores træning.
Alt efter spændingsniveauet i jeres kroppe og jeres behov kan jeg kombinere fasciatræningen med Pilates. Hvis I ikke har på samme niveau, så vil jeg tilbyde jer øvelser på forskellige niveauer.

Elastic Training og åndedrættet

Har I været gennem en periode med stress og alt for mange krav, så vil det være en fordel at starte med fokus på åndedrættet, og dermed kan vi få beroliget nervesystemet og skabt ro i kroppen.
Gennem Elastic Training genetablerer vi kontakten med kroppen, identificerer og løsner op for spændinger/blokeringer og får åbnet op for det naturlige åndedræt.

Duo træningen kan foregå hos House of Pilates ved Ordrup Torv eller hjemme hos en af jer.

Læs mere om mig her

Se min priser her

 

Booking / mere information

Hvis du gerne vil tale med mig bare for at høre mere eller for at booke en tid til træning, så send en mail med navn og mobilnr til cbs@charlottebrinkmann.com og jeg kontakter dig indenfor 24 timer.

 

Praktisk

Der er ikke mulighed for bad, men der er naturligvis både omklædingsfaciliteter og toilet.
Toesoxs eller bare tæer anbefales.