EMT / Elastic Movement Therapy – Blid og Effektiv kropsterapi

Hvad er EMT?

Elastic Movement Therapy er en unik fusion af “Hands on”, personlig træning & coaching værktøjer i ét, hvilket gør, at du opnår effektive og langvarige resultater. EMT sessionerne styrker din indre gps – de styrker din fornemmelse for egen krop, og hvad du har brug for i jagten på at få det bedre.

Hvad får du ud af sessionen?

EMT sessioner hjælper dig med at nulstille kroppen og genskabe dens bevægelser & elasticitet – du kan opnå færre smerter – bedre bevægelighed – optimeret styrke – færre spændinger – bedre restitution & søvn – og ikke mindst; følelsen af at have det bedre.

Hvordan foregår sessioner?

EMT sessionerne varer ca 60 minutter og vil enten fokusere på at løsne og skabe bevægelse i hele kroppen, eller at fokusere mere specifikt på et problemområde. Der vil dog altid blive fokuseret på helhed og sammenhænge, og ikke på et “quick fix”.

Under dit EMT forløb udvikler du en plan for dine behov, sammen med din EMT terapeut. Dette kan være en kombination af EMT sessioner på briks og specialdesignede hjemmeøvelser. EMT fokuserer på helhed og på at give en fornemmelse af årsagssammenhænge, hvilket giver dig en langt bedre mulighed for at undgå, at problemerne opstår igen. Da hovedfokus under EMT sessionen er aktiv bevægelse på briksen, forgår EMT teknikkerne med bevægeligt tøj, eller træningstøj på.

EMT sessionerne giver dig en god fornemmelse for, hvordan din krop hænger sammen, og hvor fokus er på helheden. Målet er, at du opnår en bedre ejerskabsfornemmelse over din krop, og dermed får nemmere ved at navigere i egen krop og egen sundhed.

Hvor mange EMT sessioner er anbefalet?

Vi anbefaler, at du investerer i de 3 første sessioner, med ca 1 uges mellemrum, for at kickstarte din krop. Derudover vil du som oftes instrueres i specialtilpassede hjemmeøvelser, som øger effekten af dine behandlinger.

Efter 3 EMT sessioner bør du have en mærkbar effekt, og der evaluerer vi dit videre forløb. Da EMT teknikkerne er effektive, vil nogen opleve stor effekt efter kun 3 gange, men vi anbefaler at du investerer i jævnlige besøg hos din EMT terapeut. Dette vil optimere din investering markant, og sandsynligheden er, afhængig af den målsætning du kommer ind med fra start, at du opnår gode og langvarige resultater.

Hvorfor er EMT en unik metode?

EMT; konceptet, hvor videnskab møder kreativitet.

På den ene side understøttes EMT af nyere forskning, som er med til at videreudvikle og styrke konceptet. EMT er under konstant udvikling i takt med, at der kommer relevant forskning, som påvirker, hvordan konceptet former sig.

På den anden side, er vi alle sammen født med en krop, som er et stykke kunst, der er unikt. De aktive EMT teknikker kan kraftfuldt og nærmest magisk modellere dig, så længe du er med i processen – hvilket gør EMT teknikkerne helt anderledes, end alt andet du har prøvet.

Hovedformålet er at give dig redskaber, så du kan mærke din egen krop, dit eget liv og blive herre over egne valg – og leve derefter.

EMT kan foregå hos mig eller hjemme hos dig selv.

Læs mere om mig her

Se min priser her

Booking / mere information

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere?
Kunne du tænke dig at få et mere frit åndedræt og større bevægelighed i kroppen og dermed få adgang til mere af din indre styrke?
Har du haft en periode med stress og har brug for at berolige dit nervesystem og få ro i kroppen?
Vil du gerne vil booke en tid til en EMT session eller personlig træning?

Kontakt mig eller send mig en mail og jeg vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

Sammen finder vi frem til, hvad du har brug for.

Charlotte Brinkmann – more than training
mobil: 26360572
email: cbs@charlottebrinkmann.com

Praktisk

Der er ikke mulighed for bad, men der er naturligvis både omklædingsfaciliteter og toilet.