Kroppen kan vi ikke skifte ud – Den er værd at investere i

Har du oplevet, at kroppen af og til føles lidt stiv og fastlåst?
At du træner hårdere og hårdere, men alligevel oplever du ikke en udvikling?
At du har fornemmelsen af ikke at kunne mærke din krop?
At den ikke er så medgørlig og til tider endda gør ondt?
At den ikke er helt, som den plejer – eller som du gerne vil have, at den skal være?

Årsagerne kan være mange!

En lang pause pga manglende motivation, sygdom eller stress!
For meget træning eller for hård træning!
Livets mange muligheder, krav, gøremål og beslutninger!

Jeg har oplevet, at min krop ‘pludselig’ ikke kunne, hvad jeg var vant til, og selvom jeg gjorde alt det, som jeg mente, var rigtigt, så skete der ikke noget. Dvs indtil jeg blev præsenteret for Elastic Training.

For mig er Elastic Training ‘the missing link’. Det har givet mig bevægeligheden tilbage i kroppen og dermed adgang til en styrke, som jeg troede, var væk.
Da jeg fik arbejdet med spændingerne i min krop, fik jeg også åbnet op for mit åndedræt og alle de fordele som et naturligt og dybt åndedræt medfører.

Med Elastic Training kan du opleve, at dine bevægelser bliver friere – forstået på den måde, at du bliver bedre til at udnytte fascia-strukturernes elastiske egenskaber. Dette er en vigtig del i træning og styrketræning for at kunne overføre din træning til hverdagsbevægelser eller anden sport. Træningen er understøttet af den nyeste forskning inden for bevægelse og træning af fascia.

Elastic Training er et fantastisk supplement til din anden træning og et godt sted at starte, hvis du har været igennem en periode med sygdom eller skader.

 

Kom & prøv Elastic Training

Jeg tilbyder personlig træning i mit lokale på Østerbro eller hjemme hos dig – læs mere her