Personlig træning

Åndedrætstræning, elastic training (fascia/bindevævstræning) & Pilates på Reformer/Gulv

På vores første møde taler vi lidt om, hvad du gerne vil opnå og om du har nogle udfordringer, som der skal tages hensyn til.

Mit udgangspunkt er altid dig, dine behov og hvor du er, når vi mødes.

Gennem Elastic Training skaber vi bevidsthed om de blokerede og spændte områder i kroppen, så vi kan løsne dem. Når kroppen har mulighed for at arbejde som en helhed og vi har god kontakt til kroppen, når vi bevæger os, så bliver kvaliteten af vores bevægelser forbedret og vi får mere effekt af vores træning.

Alt efter spændingsniveauet i din krop og dine behov kan jeg kombinere fasciatræningen med Pilates på Reformer eller gulv.

Elastic Training og åndedrættet

Har du været gennem en periode med stress og alt for mange krav, så vil det være en fordel at starte med fokus kun på åndedrættet, og dermed kan vi få beroliget nervesystemet og skabt ro i kroppen.
Gennem Elastic Training genetablerer vi kontakten med kroppen, identificerer og løsner op for spændinger/blokeringer og får åbnet op for det naturlige åndedræt.

Den personlige træning kan foregå hos House of Pilates ved Ordrup Torv eller hjemme hos dig.

Læs mere om mig her

Se min priser her

Booking / mere information

Hvis du gerne vil tale med mig bare for at høre mere eller for at booke en tid til personlig træning, så send en mail med navn og mobilnr til cbs@charlottebrinkmann.com og jeg kontakter dig indenfor 24 timer.

 

Praktisk

Der er ikke mulighed for bad, men der er naturligvis både omklædingsfaciliteter og toilet.
Toesoxs eller bare tæer anbefales.