Trænger du til at få mere energi og velvære i hverdagen?
Få afspændt kroppen, så den slipper spændinger og ubehag?
Mærke dig selv og lysten til det gode i livet?

Hvis du er klar til at gå i dybden og genfinde roen i din krop, så book en Elastic Movement Therapy session til DIG, og oplev hvad jeg kan hjælpe dig med

BOOK DIN TID HER

Brug rabatkoden RO*
– og få 750,- kr i rabat på din første 75 minutters EMT session

Din pris for 75 min EMT session: 600,- kr
(normalpris 1.350,- kr)

*Notér din rabatkode i ‘note feltet’, når du booker.
Din rabatkode er gyldig til og med d. 4. juni 2023, men behandlingen kan godt ligge længere ude i fremtiden – dog senest d. 30. juni 2023.

Hvis du ikke kan finde en tid, der passer, er du velkommen til at kontakte mig på m: 26360572 eller e: cbs@charlottebrinkmann.com

Sammen finder vi frem til, hvad du har brug for.

 

Hvad siger mine kunder om mig:

“Jeg elsker det du mestrer. Jeg er vild med den måde du kan åbne en krop og den måde du møder med det blideste og mest afstemte nervesystem, når du behandler … sidst men ikke mindst også bagefter.
Jeg nyder at overgive mig til din briks, hænder og kropslige viden

Lotte Maggie Mogensen
longerexhale.com

 

 

Min rejse

Mit navn er Charlotte og for 12 år siden sagde min krop fra.
Det skete efter en lang periode med mange personlige udfordringer: flytning tilbage til Danmark efter 12 år i udlandet, stress og sygdom i den nærmeste familie og dødsfald.
Det hele havde sat sine spor og kunne mærkes i både krop og sind som stivhed, smerter og egen stress. Hver dag føltes som en kamp, og jeg havde svært ved overskue familieliv, at være mor, at passe et arbejde, og venner fik jeg aldrig set. Jeg var træt, før dagen begyndte.

Det var en meget svær tid, men jeg ville ikke at acceptere, at livet skulle være sådan, så når det var det muligt, søgte og afprøvede jeg løsninger, der kunne hjælpe mig.

Det var på denne rejse, at jeg lærte om bindevævet og nervesystemet, og hvordan man gennem blid bindevævsstimulering og -træning kan skabe bevægelse, der virker helende på både krop og sind.

Efter noget tid forsvandt stivhed og smerter i håndled, nakke og hofter – det blev endda muligt for mig at begynde at løbe igen – og mentalt havde jeg en ny og velgørende ro. Jeg havde igen energi og lyst til at have det sjovt.

Rent kropsligt havde jeg en fornemmelse af både lethed og styrke i kroppen, og i 2015 følte jeg mig så stærk, at jeg startede med at undervise Pilates på Reformer hos House of Pilates i Charlottenlund; endelig kunne jeg bruge min Comprehensive Pilates uddannelse, som jeg havde taget i London i 2003.

Dette blev også startskuddet til at dykke dybere ind i ’det der bindevæv’ – eller fascia, som det også bliver kaldt.

I 2017 begyndte jeg at bruge min viden i forbindelse med personlig træning og med stor succes; mine kunder fik nogle usædvanlig gode resultater.

Siden da har jeg har ikke set mig tilbage. Jeg fortsætter med at lære mere og specialisere mig for at integrere det, som jeg erfarer, i min undervisning og mine Elastic Movement Therapy sessioner, således jeg kan hjælpe folk til en hverdag med OVERSKUD og RO i kroppen.

Hos mig arbejder vi med at gøre din krop til et rart hus for dig.
Som du kan have tillid til, og der støtter dig i din dagligdag.
Det handler om at genskabe kontakten, roen og letheden i DIN krop.

At give DIG ejerskabet tilbage over DIN krop.