Jeg har sendt dig en email med rabatkoden og et link til min bookingkalender.
Dukker emailen ikke op, så check dit spamfilter.

Trænger du til at få mere energi og velvære i hverdagen?
Få afspændt kroppen, så den slipper spændinger og ubehag?
Mærke dig selv og lysten til det gode i livet?

Hvis du er klar til at gå i dybden og genfinde din krops balance, så book en Elastic Movement Therapy session til DIG, og oplev hvad jeg kan hjælpe dig med

BOOK DIN TID HER

Brug rabatkoden VELBEHAG
– og få 650,- kr i rabat på din første 75 minutters EMT session

Din pris for 75 min EMT session: 550,- kr
(normalpris 1.200,- kr)

*Notér din rabatkode i ‘note feltet’, når du booker.
Din rabatkode er gyldig til og med d. 24. april 2022, men behandlingen kan godt ligge længere ude i fremtiden – dog senest d. 30. juni 2022.

Hvis du ikke kan finde en tid, der passer, er du velkommen til at kontakte mig på m: 26360572 eller e: cbs@charlottebrinkmann.com

Sammen finder vi frem til, hvad du har brug for.

 

Hvad siger mine kunder om mig:

“Jeg elsker det du mestrer. Jeg er vild med den måde du kan åbne en krop og den måde du møder med det blideste og mest afstemte nervesystem, når du behandler … sidst men ikke mindst også bagefter.
Jeg nyder at overgive mig til din briks, hænder og kropslige viden

Lotte Maggie Mogensen
longerexhale.com

 

 

Lidt om mig:

Oplever du spændinger, smerter og ubehag i kroppen i forbindelse med stress, sygdom eller livets mange udfordringer, så kan en EMT kropsbehandling hos mig gøre en forskel for dig.

Mit navn er Charlotte.

De sidste 5 år har jeg specialiseret mig i kropsbehandling & træning fokuseret på bindevævet, nervesystemet og åndedrættet. Jeg kombinerer kropsbehandling & de-stress teknikker/øvelser til at få ro på nervesystemet og adgang til kroppens ressourcer, så du kan få mere energi og overskud i hverdagen.

Det kan være, at 2 år med covid-19 truslen har sat sit spor i dig. At du har eller har haft stress. Måske har du været igennem et længere sygdomsforløb eller har en kronisk tilstand, der giver dig smerter. Eller måske har du oplevet en række livsbegivenheder, der har væltet dig bagover.

Når vi har været presset alt for længe, så har vi ofte svært ved at mærke vores krop. Måske har omstændighederne betydet, at kroppen har skullet bære mere, end den havde ressourcer til. Og fordi vi i meget lang tid har været nødt til at overhøre kroppens signaler, så er den blevet spændt, og vi har mistet kontakten til den. Det eneste, som vi kan mærke, er, at kroppen ikke har det godt, og at den er begyndt at protestere højlydt med smerter og ubehag.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe folk til en hverdag med OVERSKUD og RO i kroppen.

Hos mig arbejder vi med at gøre din krop til et rart hus for dig.
Som du kan have tillid til, og der støtter dig i din dagligdag.
Det handler om at genskabe kontakten, roen og letheden i DIN krop.

At give DIG ejerskabet tilbage over DIN krop.