Fascial Flow® er en blid og dynamisk bevægelsesform, der kontakter bindevæv og nervesystem på kroppens egne præmisser.

I Fascial Flow® åbner du for kroppens kraftfulde, iboende resurser, gennem en stimulerende blanding af guidede bevægelser og kreativ udforskning. Samtidig lærer du selv at mærke, hvad din krop har brug for, og får virkningsfulde metoder til at imødekomme det.

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

  • Kan lide kreativ, udforskende og nydelsesfuld bevægelse – uden præstationsfokus.
  • Ønsker en større kropsbevidsthed og en oplevelse af samhørighed mellem fysik, følelser og tanker.
  • Ønsker at arbejde i dybden med din krops forhold til balance, tyngdekraft og den fysiske verden.
  • Ønsker at undersøge din krops sociale ressourcer og mærke, hvordan den kan støtte dig i at møde andre med integritet og åbenhed.
  • Har brug for at regulere nervesystemet og få ro i kroppen og/eller fornyet energi.
  • Ønsker at hele skader og løsne op for fysisk og psykisk betingede spændinger.

Fascial Flow® påvirker de dybe mønstre i krop og psyke – og kan derved åbne helt nye veje og muligheder for dig.

Hvad kan jeg opleve til en Fascial Flow® session?

I Fascial Flow® vil du blive guidet i en række bevægelsessekvenser. Fælles for dem alle er en åbent undersøgende tilgang med din oplevelse i fokus. Grundlæggende har vi to måder, vi bevæger os på:

Kreativt udforskende bevægelser

Her får du en ramme af guiden, og udforsker så selv krop og bevægelse inden for denne ramme. Guiden vil typisk give forslag til hvordan du kan forholde dig undervejs, men du vælger selv i hvor høj grad, du vil følge dem. Vævet blødgøres, og du kan opleve en følelse af flow i kroppens intuitive bevægelser.

Præcist instruerede bevægelser

Guiden hjælper dig med at kontakte områder i din krop på særlige, specifikke måder, der typisk vil være nye for kroppen. Her kan kropsholdning og bevægelighed opbygges og styrkes, samtidig med at spændinger forløses.

Oplevelsen og opdagelsen af egen krop er i centrum

I Fascial Flow® er det altid oplevelsen og opdagelsen af egen krop, der er er i centrum. Det er derfor også en del af bevægelsesformen, at man altid må holde pause eller bevæge sig langsommere, hvis man har brug for det. Det handler ikke om at presse kroppen, men om at lytte til den. Derfor kan alle altid være med.