Stress, sygdom, angst, bekymringer og traumer sætter sig ofte som blokeringer i kroppen, hvilket gør, at kroppen føles stiv og spændt.
Resultatet kan være, at du har:

  • Svært ved at yde dit optimale, fordi du føler dig træt og uoplagt
  • Svært ved at koble hovedet og kroppen sammen
  • Svært ved at fornemme dig selv
  • Svært ved at mærke, hvad du har lyst til
  • Svært ved at ånde frit.

Om du er elitesportsudøver, fabriksarbejder, kontorassistent, skoleelev eller noget helt andet, så er kropsbehandling noget for dig.

I mine kropsbehandlinger arbejder jeg altid med hele kroppen og ud fra den filosofi, at spændinger ét sted i kroppen påvirker resten af din krop, da kroppen skal ses som en helhed. Jeg har et holistisk syn på mennesket; krop og sind hænger sammen og påvirker hinanden.

 

Jeg hjælper dig med at genstarte din krop

Jeg har hjulpet mange af mine klienter til mere harmoni og større forståelse for kroppen. Efter et behandlingsforløb har de haft mere energi, velvære og overskud.

Med en stor indføling, blid og tryg tilgang arbejder jeg afspændende, frigørende og i dybden med hele din krop. Åndedræt, nervesystem og kroppens spændings-/smertetilstand har stor sammenhæng. Ud fra min viden og mangeårige erfaring med at arbejde med kroppen har jeg stor ekspertise og indføling.

Jeg vil hjælpe dig med at skabe en større balance, et dybt åndedræt, en bedre fornemmelse og føling med DIN krop, samt at skabe det bedste udgangspunkt for at din krop kan restituere og få det bedre.

 

Individuel Kropsbehandling

Kropsbehandling hos mig er naturligvis individuel, da det er meget forskelligt, hvad vi har brug for. Ligesom at vores smertegrænser er forskellige, så er kropsbehandling ikke “one size, fits all”, da der ikke en bestemt behandlingstilgang, som virker for alle.

Om du kommer til en personlig træningssession eller en kropsbehandling, er mit udgangspunkt altid dig, dine behov og hvor du er, når vi mødes.​

Jeg tilpasser kropsbehandlingen i forhold til det feedback, som jeg får fra dig og din krop, så du og dit nervesystem hele tiden er med i processen. Det giver et mere langvarigt resultat.

Udgangspunktet for mine kropsbehandlinger er Elastic Movement Therapy (EMT).